Från och med hösten 13 pausar jag från Stand Up Comedy.

Istället spelar jag f t föreställningen ‘Viltstängsel upphör’, tillsammans

med Göran Samuelsson.

Sen gästar jag mellan varven andras shower, bl.a norra Brunn,

Al Pitcher och igår 21 feb 24 Carl Stanley. korta gästspel.

Lite humorhistorik:
”Släng dig i Brunnen”.
År 1994  ”Bubbenpriset”.
Våren 2007 ”Big Comedy”, med bl.a Babben, Glans, Schyffert, Batra och Lennie N.
Våren 2008 ”Hjälp”, TV 4.
Våren 2010 ”Roast” i Kanal 5
Våren 2012 ”Raw Comedy” Kanal 5
jan 2013 ”Allt Faller”, TV 4
Nov/dec 13 Julshow med Wermlandsoperan.

Recensioner

Bitter humor
Kvällens mest positiva upplevelse är den stockholmspratande värmlänningen Håkan Jäder som får mig att skratta mest. Han är inte så känd, men har varit med på stå upp-scenen väldigt länge. Håkans bittra humor om hur han hatar de mer kända stå-upparna, och hans elaka snack om sina relationer och sin dotter har skön timing.

Jonas Stentäpp
Dalademokraten

Lyckad avslutning på ståuppkvällarna i Falun Norrare Comedy Club FalunståuppAdde Malmberg, Håkan Jäder, Bengt Erlandsson, Ola Aurell och Jenny Nyström Elmquist. Harrys, Falun, 7/5 Publik: 120 –

Jag är nog mest känd för att inte vara känd, inleder Håkan Jäder sin akt under Norrare Comedy Clubs säsongsavslutning i Falun i torsdags. Och nog har han en poäng. Trots att han varit aktiv inom ståupp i 15 år är han fortfarande en doldis bakom de stora och etablerade namnen. Jäder visar att han är en liten bortglömd diamant och är kvällens odiskutabla höjdpunkt. Med härlig självironisk och småbitter inställning berättar han om sina fula barn, sitt hat mot sina kända kollegor och hur det är att vara 58 år och fortfarande kåt.

Tobias Andersson
Falukuriren